Om SFT

SFT startades i mars 2017 och specialiserar sig på självförsvar för tjejer. SFT säljer intensiv- och terminskurser till privatpersoner, företag, skolor och föreningar. Vi innehar F-skattesedel. Läs mer om våra instruktörer nedan.

Våra instruktörer

Daniel Heinrici Självförsvar för tjejer

Daniel Heinrici

Grundare av företaget. Daniel har utbildats vid den svenska polisen till instruktör inom konflikthantering, självskydd och vapen. Han har utbildat inom dessa områden sedan 2004 och fungerar idag som nationellt ansvarig för detta utbildningkoncept inom Tullverket. Daniel har många tusen timmars lärarerfarenhet av utbildning i bl. a. nödvärn, laga befogenhet, taktik, mental förberedelse, konflikthantering och vapen. Daniel har också viss kampsportserfarenhet.

Isabelle Edén Självförsvar för tjejer

Isabelle Edén

Har utbildats av Daniel i samband med planeringen av SFTs uppstart. Tillsammans med Daniel har Isabelle testat en rad olika tekniker och bollat idéer som efter två år resulterat i två kurser à tre timmar. Isabelle har ingen tidigare kampsportserfarenet varför hon också blev den perfekta kvalitetsäkraren av SFT:s tekniker.

Pållan Carlsson Självförsvar för tjejer

Pållan Carlsson

Pållan har närmare 10 års erfarenhet av muay thai (thaiboxning). Hon har deltagit i SM och gillar att sparras. Pållans erfarenhet av slag, armbågar och knän gör sig bra i SFT:s stående försvarstekniker.

Mia Mattsson Självförsvar för tjejer

Mia Mattsson

Mia har alltid varit en aktiv idrottare. De senaste tio åren har hon fokuserat på Thaiboxning. Hon har gått ett flertal matcher, bland annat i SM. Idag fungerar hon som instruktör för både killar och tjejer inom thaiboxning. Mia brinner för att hjälpa andra aktiva att bli bättre på sin sport.

Eventfotografering_Självförsvarförtjejer_20180429_BW_001

Frida Byström

 

Eventfotografering_Självförsvarförtjejer_20180429_BW_002

Emelie Svedberg

 

Eventfotografering_Självförsvarförtjejer_20180429_BW_003

Frida Knutas

anonym symbol

Är det här du?

"De slår tillbaka mot sexövergrepp"

- artikel i Upsala Nya Tidning 23 maj 2017